Go Back
+ servings

Vietnamesiske grillspyd 

No ratings yet
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 små (asiatiske skalotteløg (eller 2 almindelige skalotteløg))
  • 4 fed hvidløg
  • 2 stk citrongræs
  • 2 spsk fiskesovs
  • 1 spsk østerssauce
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk stødt sort eller hvid peber
  • 500 g nakkefilet

Fremgangsmåde

  • Pil og hak løgene og hvidløgene, og hak citrongræs meget fint. Bland alle tre dele med resten af ingredienserne til marinaden.
  • Skær nakkefileten i tynde skiver/strimler, og vend dem sammen med marinaden. Lad dem trække på køl i mindst en halv time ( gerne længere hvis du har tid). Sæt kødet på grillskyd, og grill dem ved moderat varme, så de ikke brænder på, til kødet er gennemstegt.
  • Servér grillspydene med den vietnamesiske kålsalat herunder. De vil også være god med en papayasalat.