Go Back
+ servings

Fiskefilet deluxe med tatarsauce

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 skalotteløg eller ½ lille løg
  • 1 drueagurk
  • 2 spsk kapers + lidt til pynt
  • 1 bdt. dild
  • 1,5 dl god mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 rødtungefileter (kan erstattes med fileter af andre fladfisk)
  • 1 æg
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl rasp
  • 4 spsk. smagsneutral olie
  • 50 g smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hak løg, drueagurk og kapers, og pluk dilden (reserver lidt dild til pynt). Bland det med mayonnaise, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Vend fiskefileterne i mel, dernæst i pisket æg og til sidst rasp. Steg dem gyldne på en varm pande i olie og smør i ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Krydr med salt og peber og anret på smurt rugbrød. Top med tatarsauce samt evt. lidt dild og kapers.