1bdt. blandede krydderurter(fx persille, timian og oregano)
25gblødt smør
2poussiner
2skiverprosciuto eller anden lufttørret skinke
Salt, peber
Fremgangsmåde
Hak de valgte krydderurter, og bland dem med halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber, og fordel urtesmørret indeni og udenpå poussinerne. Læg et stykke prosciuto over brystet på hver, og læg dem i et ovnfast fad. Steg i en 180 grader varm ovn i ca. 40 minutter, til poussinerne er gennemstegte. Savner de farve i sidste del af stegningen, kan du stege dem under ovnens grillfunktion ved 225 grader de sidste 5 minutter.
Servér pousinnerne med dit yndlingstilbehør - fx braiseret radicchio, en god salat og/eller ovnstegte kartofler.
Servér gerne med lidt af væden fra fadet ved servering. Det er en god blanding af stegesky og urtesmør.