Go Back
+ servings

Enchiladas med oksekød, peberfrugt og bønner

Nem opskrift på de lækreste enchiladas med oksekød, peberfrugt og bønner toppet med tomatsauce og revet ost. Jeg har her brugt en rest kødsovs, men du kan også lave den fra bunden - se noter i teksten over opskriften.
5 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • Ca. 400- 500 g kødsovs
  • 1 ds. bønner (fx kidney, sorte bønner eller et mix)
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. oregano
  • Stødt chilipulver efter smag
  • 1-2 peberfrugter
  • 1 lille rødløg
  • Olie til stegning
  • 8 to rtillas
  • 1-2 dl færdig tomatsauce
  • 150 g revet ost
  • Evt. hakket koriander eller persille til pynt
  • Evt. hakket rødløg til pynt
  • Evt. snittet chili til pynt

Fremgangsmåde

  • Lun kødsovsen i en gryde sammen med bønnerne, og krydr med spidskommen, oregano og chili. Sæt den til side.
  • Skær peberfrugterne i strimler. Pil rødløget, halvér det, og skær det i tynde både. Sautér begge dele på en pande i olie ved jævn varme i et par minutter, til løgene er klare.
  • Fordel kødsovs og grøntsager i tortillas, og læg dem med lukningen nedad i et ovnfast fad. Dryp tomatsauce over, og top til sidst med revet ost.
  • Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og gylden.
  • Pynt med urter, rødløg og/eller chili, og nyd evt. de varme enchiladas med en god salat.