Go Back
+ servings

Kanapé med koldrøget laks med urter og flødeost

Denne kanapé er god som en lille bid inden den egentlige middag, men man kan også vælge at servere den som forret sammen med en simpel, grøn salat vendt med lidt olie og eddike.
No ratings yet
Antal: 10 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse10 min
I alt20 min

Ingredienser

  • et par skiver koldrøget laks
  • ½ baguette
  • 200 g flødeost
  • friske krydderurter (- gerne persille, dild og purløg)
  • 2 spsk citronsaft
  • Salt, peber
  • 1 lille rødløg
  • Dild til pynt

Fremgangsmåde

  • Skær brødet i tynde skiver, og rist det i en varm ovn, indtil det er sprødt. Lad det køle af. Rør flødeosten med hakkede krydderurter og citronsaft, inden den smages til med salt og peber. Fordel det på brødskiverne, eventuelt ved hjælp af en sprøjtepose, og top med små stykker laks. Hak rødløget, og  fordel en smule ovenpå laksen sammen med frisk dild.