Go Back
+ servings

Marinerede sild

Nem opskrift på marinerede sild lavet på spegesildfileter (saltede sild), som først udvandes, inden de bliver marineret. 
5 fra 1 stemme
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • dl eddike
  • dl sukker
  • ½ dl vand
  • 2 laurbærblade
  • 15 sorte peberkorn
  • 5 hele nelliker
  • 6 udvandede og fileterede spegesildefileter
  • 1 løg

Fremgangsmåde

  • Lav lagen ved at bringe eddike, sukker, vand, laurbærblade, peberkorn og nelliker i kog i en gryde. Når sukkeret er smeltet, tages gryden af varmen, og lagen køles af, inden den hældes over de udvandede spegesildefileter. Lad dem trække i lagen i mindst et døgn i køleskabet.
  • Skræl løget, og skær det i skiver. Anret løgringene ovenpå de marinerede sild lige inden servering.