Go Back
+ servings

Kinesisk agurkesalat

5 fra 1 stemme
Antal: 4
Forberedelse15 min

Ingredienser

  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk kinesisk sort eddike*
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk soja ((fx lys soja))
  • 1 spsk kinesisk chiliolie ((valgfri*))
  • 2 agurker
  • Koriander til pynt

Fremgangsmåde

  • Hak hvidløg og bland det med eddike, sukker, sesamolie, salt, soja og chiliolie.
  • Giv agurkerne nogle gode bank med en kagerulle eller lignende, og skær dem så ud i 4 dele på langs. Skær i grove tern og vend med dressingen.
  • Hak korianderen og drys den over agurkesalaten.
  • *Kan købes hos asiatiske købmænd. I stedet for chiliolie kan du også bare bruge chiliflager.