Skøn opskrift med kylling i østerssauce med ingefær i strimler og asiatiske svampe, som kan erstattes af almindelige champignons.
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 4personer
Ingredients
4kyllingefileter
20gtørrede kinesiske svampe(judasører/ black fungus (kan udelades))
2løg
4forårsløg
4fedhvidløg
40gingefær
½dløsterssauce
½dlhønsefond eller vand
2spskfiskesauce
1tsksukker
½tskhvid peber
olie til stegning
Fremgangsmåde
Læg svampene i blød i vand i 1 time. Pres vandet fra, og skær dem i tynde strimler. Halvér kyllingefileter på langs, og skær i dem grove skiver. Pil løgene, halvér og skær dem i tynde både. Snit forårsløg og hak hvidløg. Skræl ingefær og skær i tynde strimler.
Varm olie op i en wok eller på en stor pande. Tilsæt hvidløg og sautér det kort. Kom kyllingefileterne på panden og brun kødet på alle sider. Tilsæt derefter løgene og lad det stege videre i et par minutter. Tilsæt ingegær, svampe, østerssauce, fond, sukker og hvid peber, rør sammen og smag til. Ønskes mere sauce, kan du tilsætte lidt ekstra østerssauce og fond. Vend forårsløgene i lige inden servering.