Skøn og autentisk opskrift på thaiklassikeren kylling i grøn karry.
5 fra 2 stemmer
Servings: 4personer
Ingredients
4kyllingefileter
200ggrønne bønner
8limeblade
2spskgrøn karrypasta
6dlkokosmælk
3spskfiskesauce
2tsksukker
½bundt basilikum/thai basilikum(kan udelades)
smagsneutral olie til stegning
Fremgangsmåde
Halvér kyllingefileterne på langs og skær i grove tern på 2-3 cm. Skær grønne bønner i mindre stykker. Riv limebladene i 3-4 stykker og kassér stilken i midten. Sautér karrypastaen i olie i en gryde eller wok og tilsæt en smule af kokosmælken (den faste del). Lad det stege kort, tilsæt kyllingefileterne og brun på alle sider. Tilsæt den resterende kokosmælk, limeblade, fiskesauce og sukker og bring i kog. Lad det simre ved svag varme, til kyllingen er gennemstegt. Lad bønnerne koge med i de sidste par minutter. Smag evt. til med yderligere sukker og fiskesauce. Vend sød basilikum i lige inden servering.