Krydret kylling med champignon, peberfrugt og rødløg
Ingen bedømmelser endnu
Servings: 2personer
Ingredients
250gchampignon
3 - 5fedhvidløg
olie til stegning
2kyllingefileter
1spskpaprika
1spskkarry
1tskhvidløgspulver(valgfrit)
1tskchilipulver(valgfrit)
½tsksort eller hvid peber
1tsksalt
1rødløg
1peberfrugt
1dlvand eller hønsebouillon
Noter
Mængden her passer til to personer, men kan kan sagtens strække retten ved at tilsætte en eller to ekstra kyllingefileter.
Fremgangsmåde
Rens champignon, og skær dem i kvarte. Varm olien på en pande, og steg champignonstykkerne, til væden er fordampet. Imens hakkes hvidløg fint. Tilsæt en smule ekstra olie i panden sammen med de hakkede hvidløgsfed, og steg yderligere et par minutter ved jævn varme. Sæt til side.
Bland alle krydderierne, og vend kyllingefileterne heri. Varm en smule olie i en pande, og brun kyllingefileterne. Kom kyllingefileterne i et ovnfast fad, som dækkes med sølvpapir. Steg færdig i en 180 grader varm ovn i 20 - 25 minutter afhængig af kyllingefileternes størrelse.
Imens skæres rødløg i tynde både, og peberfrugten skæres i strimler. Svits dem på samme pande i et par minutter, og tilsæt dernæst champignon sammen med vand eller bouillon. Lad det koge en smule ind, og smag til med salt og peber. Anret champignonblandingen på en tallerken med kyllingefileterne ovenpå. Server med kartofler, eksempelvis græske kartofler, eller ris.