Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grillet havtaske med mangosalsa
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Ingredients
600
g
havtaskefilet
2
spsk.
olie
Salt, peber
Mangosalsa:
2
spiseklare mangoer
1
lille håndfuld cherrytomater
1
lille rødløg
1
bdt. koriander
1
chilipeber
1
lime
Salt, peber
Fremgangsmåde
Del fisken i fire passende stykker, og vend dem med olie, salt og peber. Grill i 3-4 minutter på hver side, til fisken lige akkurat er tilberedt.
Anret fisken på en tallerken, og top den med mangosalsaen. Servér evt. med en god salat.
Mangosalsa:
Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern. Halvér tomaterne, og pil og hak rødløget fint.
Snit korianderen, og hak chilipeberen. Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest