Cirka 500 gr kylling(oksekød eller en håndfuld pillede, kogte tigerrejer)
1håndfuld sød(thailandsk basilikum)
1håndfuld mynte
1håndfuld koriander
2gulerødder i stave
2agurker i stave
En håndfuld snittet iceberg
1tsksukker
2spskseasoning sauce eller østerssauce
1tskfiskesauce
Fremgangsmåde
Risnudlerne overhældes med kogende vand og trækker indtil de er 'al dente'. Sker det ikke, gentages processen blot. Kødet steges i lidt olie på panden, mens seasoning sauce eller østerssauce, sukker og fiskesovs tilsættes. Når kødet er gennemstegt stilles det til side.
Herefter til den sjove del:Alle grøntsager, urter, kød og nudler anrettes på bordet. En gryde med varmt vand stilles i midten, hvori man lægger rispapiret et ad gangen indtil det blødes op. Det tager ikke mere end ganske få sekunder.
Herefter lægges rispapiret på tallerkenen, hvorefter man fylder op med grøntsager, kød, urter og nudler alt efter smag og behag.Spises sammen med vietnamesisk dippingsauce.