En tsk groft salt fordeles over aubergineskiverne, som trækker i 10 minutter, inden salten tørres af med et viskestykke eller noget køkkenrulle. Herefter steges de i olie på hver side, indtil de har fået en smule farve og lægges til side.
I en gryde svitses løg og hvidløg. Det hakkede oksekød tilsættes og brunes. Tilsæt derefter tomatpure, vand, salt og peber og lad det simre i 5 - 10 minutter.
Imens kødsovsen simrer laves bechamelsovsen ved at smelte 30 g smør i en gryde. Tilsæt herefter melet og bag det godt sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt mens der piskes grundigt. Kommes der for meget i, kan det let klumpe. Når alt mælken er hælt i gryden tilsættes osten, og der smages til med salt, peber og muskatnød.
I et smurt fad lægges et aubergineskiverne. Herefter fordeles kødsovsen ovenpå, og kartoffelskiverne lægges herefter i et lag, hvor de overlapper hinanden. Hæld derefter bechamelsovsen over (det er ikke nødvendigt at bruge det hele) og drys med rasp. Fordel et par smørklatter rundt på toppen og bag midt i ovnen i cirka 45 minutter eller indtil kartoflerne er gennemstegte. Server med brød, salat og evt tzaziki. Velbekomme.