2 - 4stængler bladselleri(hvis man få fingre i den asiatiske udgave kan man bruge hele pakken eller det, der i mængde vil svare til 2 store eller 4 mindre stængler almindelig bladselleri, skåret skråt i 1 - 2 cm lange stykker)
3syltede hvidløg(halveret, yderste lag fjernet og skåret i tynde skiver)
1lille rødløg(halveret og skåret i tynde skiver)
ca 2 spsk citronsaft
ca 1 ½ spsk fiskesovs
ca 1 spsk sukker
evt. chili
evt. lidt af lagen fra de syltede hvidløg
Fremgangsmåde
Kødet steges på en pande, indtil det er gennemstegt.
Jeg plejer at stege uden fedtstof, når jeg laver denne ret (tilsætter lidt vand, hvis det er ved at blive tørt). Bland med glasnudler, løg og syltede hvidløg og tilsæt så krydderier. Smag til. Lige inden servering tilsættes bladselleri. Retten behøver ikke være decideret varm men bare en smule lun, når den serveres.