Varm halvdelen af olien i en pande, og brun oksekødstern. Sæt til side.
Pil og hak løg og hvidløg. I en ovnfast gryde varmes den resterende olie, og løg og hvidløg svitses heri i et par minutter. Tilsæt oksekød og mel, og rør grundigt. Tilsæt en smule af væden og rør igen grundigt, så der dannes en tyk sovs. Tilsæt herefter resten af væden sammen med tomatpuré, Worcestershire Sauce og krydderier.
Bring gryden i kog, og lad retten simre færdig i en 160 grader varm ovn i en time. Imens renses champignon og gulerødder, som skæres i grove tern. Kom begge dele i gryden, og lad retten simre yderlige 1 – 2 timer, indtil kødet er mørt. Smag til med salt og peber, samt eventuelt en smule sukker. Lad fyldet køle af.
Skru ovnen op på 180º C varmluft/200º C alm. ovn.Kom det afkølede fyld i fire, små ovnfaste skåle eller ét stort, ovnfast fad. Rul butterdejen ud, og kom det over. Skær overskydende dej væk, og skær et lille hul i toppen, så dampen kan slippe ud. Pisk et æg let, og pensl butterdejen.Bages midt i ovnen i cirka 30 minutter, indtil butterdejen er sprød og gylden.