100 - 150gstegt kylling(eller et kyllingebryst - se foroven)
3skiverbrød
salat
tomat
agurk
2skiverparmaskinke(eller andre lufttørrede skinker)
salt og peber
Karrydressing
2spskmayonaise
2spskcremefraiche
¼tsksukker
2tskkarry
1tskgurkemeje
1spskhakket løg
salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at stege parmaskinken sprød i en cirka 200 grader varm ovn. Lun samtidig brødskiverne. Skær kylling, tomat og agurk i skiver.Bland alle ingredienserne til dressingen.
Smør lidt af dressingen på en af brødskiverne, og fordel halvdelen af salaten, samt tomat og agurk ovenpå. Tag endnu en skive brød, som smøres med dressingen på begge sider, og læg den ovenpå. Kom mere salat på, efterfulgt af kylling, som krydres med salt og peber. Læg den sprøde parmaskinke oven på, og slut af med en skive brød smurt med karrydressingen.
Kom fire, små træspyd eller tandstikkere i sandwichen, og skær den over to gange, så du har fire trekanter. Server den med salat eller pomfritter.