Varm olien på en pande, og brun bøfferne kort ved høj varme. Sæt til side.
Hak løg, og sautér et par minutter i samme pande. Imens renses og hakkes champignon, som steges med, indtil de har afgivet væden. Tilsæt portvin og timian, og steg videre, indtil portvinen er kogt ind. Blend pandens indhold i en foodprocessor, blender eller lignende.
Læg to stykker parmaskinke på et stykke husholdningsfilm (så de lige akkurat overlapper hinanden). Kom halvdelen af champignonblandingen på, og læg et stykke oksefilet på midten. Saml husholdningsfilmen op om bøfferne, så der dannes en lille pakke. Sno enderne sammen, så den får den rigtige form. Gentag med den anden bøf.
Del butterdejen i to, og rul ud til store firkanter. Fjern husholdningsfilmen, og kom et stykke oksefilet på hver firkant. Saml dejen op under oksefileten, og skær overskydende dej væk. Placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir med den foldede side nedad.Pisk ægget let, og pensl butterdejen. Steges midt i en 200 grader varm ovn i cirka 15 minutter, eller indtil stegetermometeret viser 56 grader for medium. Lad dem hvile i 5 - 10 minutter, inden de skæres ud.