Hak chilipeberne groft. Pil og hak hvidløget groft. Kom begge dele i en gryde sammen med eddike, smør og salt. Bring gryden i kog, lad den simre under låg i 10 minutter, og blend saucen helt glat.
Bland hvedemel, røget paprika, cayennepeber og hvidløgspulver i en skål. Del evt. kyllingevingerne ved leddene, og vend dem i melblandingen.
Varmen olien op i en stor gryde til ca. 180 grader (tjek evt. temperaturen med et sukkertermometer), og steg kyllingevingerne i ca. 8-10 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og vend dem herefter med saucen.
Coleslaw
Snit spidskålen. Skræl gulerødderne, og riv dem – evt. med en julienneskræller. Bland cremefraiche, mayonnaise, eddike, sennep, sukker, salt og peber, og smag dressingen til. Vend den sammen med grøntsagerne.
Bagte kartofler
Vask kartoflerne, og dup dem tørre. Prik dem et par steder med en gaffel, og skær et kryds på toppen. Gnid dem ned i olie og salt – kom også lidt i krydset, og læg dem i et ovnfast fad.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 60-80 minutter afhængigt af kartoflernes størrelse.