4burgerboller(se opskriften på fantastiske burgerboller)
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Halvér kyllingefilterne på langs.
Bland chilipulver med paprika, olie, salt og peber og marinér kyllingefileterne, til de skal bruges. Giv sukker, eddike og vand et opkog, til sukkeret er smeltet. Afkøl. Snit savoykål, skær gulerødder i julienne og skær rødløget i halve ringe. Vend sammen med syltelagen en halv til en hel time før, burgeren skal serveres.
Pres hvidløget og blandt med mayonnaise, hæld væden fra grøntsagerne og bland halvdelen af hvidløgsmayonnaisen i. Krydr med salt og peber.
Smag tomatchutneyen til med chilisauce.
Steg kyllingefileterne på en varm pande, til de er gennemstegte.
Smør fire burgerboller med den resterende hvidløgsmayonnaise, fyld med kyllingefileter, spicy tomatchutney og savoyslaw.