Skær brysterne og lårene af skroget. Skær skroget i mindre stykker, og hak løg, gulerod, bladselleri og hvidløg groft. Kom det hele i en gryde med lidt fedtstof, og brun grundigt. Hæld vand over, til det dækker, og lad fonden koge ind, til du har ca. 3 dl væde tilbage. Sigt fonden.Bring balsamicoeddike i kog i en gryde, og kog det ind til en siruplignende konsistens. Tilsæt portvin, og reducér til det halve. Hæld fonden ved, og kog atter ind til det halve. Tilsæt halvdelen af solbærrene. Lad dem koge med et par minutter, og hæld saucen gennem en si. Mos bærrene med en grydeske for at få saften med.
Krydr lårene med salt og peber, brun i fedtstof på en pande, og steg færdig i ovnen ved 160 grader, til lårene er helt møre (tjek med en kødnål). Krydr brysterne med salt og peber, og steg dem i fedtstof på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Lad kødet hvile, inden du skærer det ud.
Kog rødbederne i ca. 20 minutter, til de er møre. Smut dem ud af skrællen. Skær radicchio to gange på langs, og steg kortvarigt i smør.
Pisk kolde smørtern i saucen ét ad gangen, hæld de resterende bær i, og varm igennem uden at saucen kommer i kog.
Anret andelår og -bryster sammen med saucen, rødbeder, radicchio og rød syre.
Retten kan eventuelt serveres med ovnkartofler eller kartoffelmos.