Tænd ovnen på 200 grader. Skær blomkålen i mundrette buketter, og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Hak nu hasselnødderne groft, og rist dem på en tør pande, til de begynder at tage farve. Sæt dem herefter til side.
Pil og hak løg og hvidløg. Varm lidt olie på panden, og steg begge dele sammen i et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt fløde, bring i kog, og lad det reducere i et par minutter.
Tilsæt parmesan, og smag til med salt og peber. Tag panden af varmen.Hak persillen, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn pastaen, men gem gerne lidt af kogevandet. Kom pastaen tilbage i gryden, og tilsæt sauce, blomkål og hakket persille. Rør æggeblommerne i, og smag til med salt og peber.
Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen. Drys med de ristede hasselnødder, og servér med ekstra parmesan.