Pil løget, og skær det i tynde både. Knus de upillede hvidløgsfed let, skær citronen i både, og halvér fenniklen - skær den herefter i mindre stykker.
Varm en sjat olie i en ovnfast gryde, og krydr kyllingelårene med salt og peber. Brun dem i gryden, og tag dem op og sæt til side. Kom nu løget, hvidløgene, fenniklen og citronbådene i gryden, og sautér det hele i et par minutter, inden du kommer kyllingelårene tilbage i gryden.
Tilsæt nu æblecider, fond, rosmarin og laurbærblade. Bring gryden i kog, læg låg på, og lad det simre færdigt i ovnen ved 160 grader i ca. 1-1,5 time, til kyllingelårene er møre. Sæt ovnen på grillfunktion, og skru ovnens varme op til 225 grader. Steg videre uden låg i 10-15 minutter, til grøntsager og kylling har fået lidt farve.
Til sidst kan du evt. tilsætte en lille sjat fløde samt evt. jævne saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand, hvis du ønsker en tykkere konsistens. Smag saucen til med salt og peber.