Læg brødet i blød i vandet, mens du forbereder resten. Skær tomaterne, agurken og peberfrugterne (uden kerner) i store tern, og kom dem i en blender.
Hak løget, knus hvidløget, og kom begge dele i blenderen sammen med brødet, olivenolien, eddiken, isterningerne, salt og peber.
Blend suppen, og smag til. Justér eventuelt konsistensen med en ekstra sjat olie eller vand, og sæt suppen på køl.
Når du skal lave tilbehøret, starter du med at skære brødet i grove tern. Giv hvidløgene et bank med et knivblad, og kom dem på en pande sammen med en god sjat olivenolie.
Varm olien op, og steg hvidløgene, til de er gyldne. Kassér hvidløgene, og steg brødternene i olien, til de er sprøde. Tag dem op af panden, krydr med salt og peber, og afkøl.
Halvér cherrytomater, og skær agurk og peberfrugt (uden kerner) i små tern. Snit forårsløget fint, og hak persillen.
Kom det det hele i en skål, og krydr med salt og peber.