Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Asiatisk kålsalat med koriander, mynte og sesam
5
fra
4
stemmer
Servings:
4
personer
Ingredients
1
chilipeber
1
lille rødløg
1
bdt.
koriander
¼
bdt.
mynte
4
store håndfulde
fintsnittet kål
(fx spidskål, rødkål og grønkål)
2
håndfulde
revet gulerod
2
spsk.
ristet sesam
Asiatisk dressing:
1
fed
hvidløg
1
chilipeber
3
spsk.
limesaft
3
spsk.
fiskesauce
3
spsk.
sukker
Noter
Bland gerne flere forskellige slags kål til salaten som eksempelvis spidskål, rødkål og savoykål.
Fremgangsmåde
Skær chilien i tynde strimler – kassér evt. kernerne. Pil rødløget, halvér det, og snit det fint.
Hak korianderen groft. Pluk mynten, og riv bladene i mindre stykker.
Kom det hele i en skål sammen med kål og gulerod.
Vend dressingen i salaten, og top til sidst med sesam.
Asiatisk dressing:
Pil hvidløget, og hak chilien groft – kassér evt. kernerne.
Stød begge dele til en grov pasta i en morter (har du ikke en morter, kan du i stedet hakke dem fint).
Tilsæt limesaft, fiskesauce og sukker, og rør dressingen sammen, til sukkeret er opløst.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest