Servér retten som en forret for 2-3 personer eller som en hovedret til 1. Brug altid fisk af højeste kvalitet, og vil du være på den sikre side, så sørg for, at fisken har været frossen, når du skal spise den rå.
5 fra 1 stemme
Servings: 2personer
Forberedelse15 minuttermin
Ingredients
200grå tun
½avocado
¼agurk
100gcherrytomater
1-2forårsløg
¼bdt. koriander
1tsk.sesamfrø
Friskkværnet sort peber
½lime
Sojadressing
1spsk.sesamolie
2spsk.soja
½lime
Fremgangsmåde
Skær tun, avocado og agurk i ca. 1 x 1 cm store tern. Halvér cherrytomaterne, snit forårsløgene fint, og hak korianderen. Vend det hele sammen med sesamfrø, sort peber og dressingen (pas på med at røre for meget i det, hvis avocadoen er meget blød). Servér evt. med ekstra lime skåret i både.