Evt kardemommefrø(som ses på billedet. Er ikke sikker på, at man kan købe dem i Danmark.)
1okse bouillon terning
Salt
Sukker
Mørk soya
Fyld
½pakke risnudler(250 g)
200gbønnespirer
2stk. hakkede koriander
2-3hakkede forårsløg
Stegt hvidløg i olie
Stødt hvid peber
Tilbehør
1skål fiskesauce
1 -chili pulver
1 -sukker
1 -hakkede store chili i eddike
Fremgangsmåde
Kødet skæres i 4-5 mindre stykker, porre og bladselleri renses og skæres i ca. 5 cm lange stykker.
Bring vand i kog og tilsæt kødet, alle krydderierne, porre, koriander rod og bladselleri. Hæld mørk soya sauce i til en brun farve opnås.
Kog suppen til kødet er mørt og skum af. Jeg koger det normalt 2 - 3 timer. Kødet tages op og skæres i små stykker og grøntsager sies fra suppen. Suppen smages til med salt og sukker. Kødboller koges med i 3-4 minutter. Og oksekød i strimler kan koges let og serveres med i portionsanretning.
Fyld
Risnudlerne udblødes i varmt vand i 10 min. Vandet sies fra og risnudlerne overhældes med kogende vand, rør rundt og si igen vandet fra. Bønnespirerne kan koges let eller spises rå.
I en dyb tallerken kommes lidt bønnespirer, risnudler, oksekød, hakkede grøntsager, lidt stegt hvidløg og lidt hvid peber. Til sidst hældes suppen over og retten serveres med tilbehøret.