syltet kål(på pakken kaldes den "sour pickled green mustard", udblødt i vand så smagen bliver noget mildere, drænet, vandet vredet fra og skåret i tynde strimler)
olie til friturestegning
koriander(hakket groft)
Fremgangsmåde
Del kyllingelåret i overlår og underlår. Skær herefter overlåret i to stykker, så det ene stykke er med ben og det andet uden. I en gryde opvarmes en smule olie, hvori karry og karrypasta steges i et par minutter. Tilsæt herefter en smule af kokoskokosmælken (den fede del) og lad det stege yderlige et par minutter. Kyllingen brunes herefter på alle sider i blandingen, hvorefter resten af kokosmælken, vandet, fiskesovs, palmesukker og salt tilsættes. Lad retten simre roligt indtil kyllingen er mør. Jeg brugte måske en times tid. Smag herefter til.
Mens kokosmælk og kylling simrer laves garnituren til toppen. En smule af ægnudlerne udblødes i vand, indtil de er blevet godt bløde. Lad dem herefter dryppe af, så de næsten er tørre. Olien til friturestegningen opvarmes i en gryde, og nudlerne steges, indtil de er blevet sprøde og gyldne. Brug gerne et par bambuspinde eller spisepinde til at skille dem lidt fra hinanden undervejs. Tag nudlerne op og lad dem dryppe af i et dørslag.
Kog ægnudlerne efter anvisningen på pakken (hvis der ikke er anvisning, kan du regne med, at det tager et par minutter. Smag gerne til undervejs). Læg dem herefter i portionsskåle og læg et par kyllingestykker i. Hæld dernæst karrysovsen over. Ovenpå lægges nu en smule rødløg, koriander og den syltede kål. Pynt til sidst med garnituren og server med et stykke lime.