1dlgræsk yoghurt(ymer eller lignende kan også bruges)
25ggær
3tsksukker
1tsksalt
cirka 700 g hvedemel
æg til pensling
ketchup
sød(fransk sennep)
pølser
Fremgangsmåde
Smelt smør i en gryde og tilsæt så mælk og græsk yoghurt. Blandingen skal være lillefingervarm, så er den ikke det, kommes gryden tilbage på blusset i ganske kort tid, indtil blandingen har den rette temperatur. Hæld det herefter i en stor skål og smuldr gæren i. Rør godt og tilsæt så sukker og salt og rør igen. Tilsæt melet lidt ad gangen indtil dejen er mættet (det er ikke sikkert at alt melet skal bruges). Ælt den godt igennem, og lad den så hæve tildækket i en times tid.
Når dejen er hævet, æltes den igennem og deles i 3 stykker. Hvert stykkes rulles ud i en stor cirkel (omkring 30 cm), som deles i 8 (præcis som man udskærer en pizza). I den brede ende lægges en lille smule ketchup og sød sennep samt et stykke pølse. Rul dejen rundt om pølsen fra den brede ende. Sæt på en bageplade beklædt med bagepapir og sørg for, at den lille spids vender ned mod bagepladen. Gentag med resten. Lad pølsehornene efterhæve i en halv times tid og pensl så med æg. Bages i en 200 grader varm ovn i cirka 15 - 20 minutter.