Go Back
+ servings

Kirsebærmuffins med smørcreme

No ratings yet
Antal: 10 stk

Ingredienser

Muffins

  • 85 g blødt smør
  • 85 g sukker
  • 1 stort æg (pisket let)
  • 85 g mel
  • 25 malede mandler
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk mælk
  • 175 g kirsebær + lidt til pynt

Smørcreme

  • 80 g smør
  • 170 g flormelis

Fremgangsmåde

  • Indstil ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker sammen til det har en cremet konsistens. Pisk herefter ægget i lidt ad gangen. Bland mel, malede mandler og bagepulver og vend det i dejen med en stor metalske sammen med mælken og rør grundigt. Fjern stenene i de friske kirsebær, halver dem eller skær dem i grove stykker og vend dem i dejen, som herefter fyldes i cirka 10 muffinforme, smurte eller med muffinformpapir. Bag dem i 20 - 25 minutter.

Smørcreme

  • Mens de køler af laves smørcremen ved at piske smørret luftigt. Sigt herefter flormelis i lidt efter lidt. Smør cremen på de afkølede muffins.