Forvarm ovnen til 180 grader. Kom kyllingefileterne i et fad tilsat ½ dl vand og dæk det løst med sølvpapir. Steg i ovnen i 25 - 30 minutter (alt afhængig af kyllingefileterne tykkelse), indtil de er gennemstegt. Lad dem køle af, til de kan håndteres.Imens laves karrysovsen. Varm olien i en gryde, tilsæt karry og gurkemeje og lad det brænde af kort. Tilsæt dernæst de hakkede løg, og steg ved jævn varme i cirka fem minutter mens der røres ind imellem. Tilsæt mere olie hvis nødvendigt.
Herefter tilsættes hønsebouillon, mælk og mangochutney. Lad sovsen koge en smule ind i en fem minutters tid, jævn med Maizena og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt mere mangochutney. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder, kom den i saucen og lun igennem. Server med dampede ris.