1,5kgmellemstore kartofler(skrællede og skåret i kvarte)
bredbladet persille(hakket (valgfri))
Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 180 grader/160 grader varmluft.
Varm olien i en stor, ovnfast gryde og svits løg og gulerødder ganske kort. Tag dem op af gryden og tilsæt lammekødet (eventuelt ad flere omgange), som brunes godt på alle sider. Tag kødet op af gryden og fordel så kød, gulerødder og løg lagvis sammen med laurbærblade og timian. Sørg for at krydre med salt og peber mellem hvert lad. Til sidst hældes bouillon/fond rørt sammen med worcestershire sauce i gryden. Kartoflerne lægges på toppen (de behøver ikke være dækket af væden), der kommes låg på gryden, som stilles den forvarmede ovn i 1½ - 2 timer, eller indtil kødet er mørt.
Når retten er færdig, kan man eventuelt tage fyldet op af gryden og skumme noget af fedtet. Væden smages til (er der ikke nok, kan de suppleres med ekstra bouillon/fond), inden det hældes over fyldet - enten i portionsanretninger eller serveret i et stort fad. Drys med hakket persille.