Go Back
+ servings

Asiatisk stir fry med kylling, grøntsager og hoisinsauce

No ratings yet
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 chilipeber
  • 1 peberfrugt (jeg brugte både grøn og rød)
  • 100 g champignon
  • 2 spsk olie
  • 4 - 5 spsk hoisinsauce
  • 2 spsk lys soya
  • ½ tsk hvid peber
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  • Start med at forberede alle ingredienserne. Kyllingefileterne skæres i små skiver, guleroden skæres i stave, løget pilles og skæres i tynde både, mens chili og hvidløg hakkes (ønskes en mildere udgave kan man fjerne kernerne i chilien eller udelade den helt). Champignon skæres i skiver, og peberfrugten i strimler.
  • Varm olien i en wok eller en stor pande, og tilsæt så hvidløg og chili, når den er varm. Svits ganske kort, og tilsæt så kyllingekødet, som svitses et par minutter, inden løg, gulerod og champignon tilsættes. Steg yderligere et par minutter og tilsæt så peberfrugt og krydderier (hoisin, soya, hvid peber og salt). Smag til og server med nudler eller ris.