Go Back
+ servings

Kikærtesalat med chili, peberfrugt og feta

No ratings yet
Antal: 3 personer (tilbehør)

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter (eller cirka samme mængde udblødte kikærter)
  • ½ hakket rødløg
  • 1 - 2 tsk. hakket chilipeber (eller efter smag)
  • 2 - 3 to mater (hakket groft)
  • 1 rød peber (hakket groft)
  • 1 spsk. hakket (frisk persille)
  • feta efter smag
  • 2 spsk. olivenolie eller anden god olie
  • saften af én citron
  • evt. et lille fed hvidløg (presset)
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hæld vandet fra kikærterne, og kom dem i en skål sammen med rødløg, chili, tomater, rød peberfrugt og persille. Vend det sammen med olivenolie, saften af en citron (hold gerne lidt tilbage og smag til, så du finder den rette syrebalance) samt salt, peber og eventuelt en smule presset hvidløg. Kom det hele i en skål, og slut af med at smuldre en smule feta på toppen.