Go Back
+ servings

Gulerodsmuffins med flødeostglasur

No ratings yet
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 225 g brun farin
  • 1,5 dl majsolie
  • 3 æg
  • 210 g mel
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 1,5 tsk bagepulver
  • ¾ tsk natron
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 tsk kanel
  • 280 gram reven gulerod
  • 40 gram nødder (hakkede (jeg brugte valnødder))

Flødeostglasur

  • 100 g flødeost
  • 75 g blødt smør
  • 125 g flormelis
  • 0,5 tsk vanilie
  • evt revet citronskal/saft

Fremgangsmåde

  • Pisk farin og olie sammen i en skål, inden æg tilsættes. Pisk endnu engang og bland så de tørre ingredienser sammen i en anden skål. Kom i skålen med farin-, olie- og æggeblandingen og vend godt sammen.Tilsæt den revne gulerod og de hakkede nødder. Hæld dejen i muffinforme og bag i 15 - 20 minutter ved 185 grader. Husk at tjekke, om muffins er færdige ved at stikke en kødnål, en bambuspind eller lignende i midten af en af dem. Kommer den op ren, er de færdige.

Flødeostglasur

  • Lad muffins køle af, inden glasuren kommes på. Den laves ved at piske alle ingredienserne godt sammen (gerne med elspisker). Smag evt. til med en smule citronsaft.