Læg husblas i blød i koldt vand i 5 - 10 min. Sukker smeltes i citronsaft. Leger æggeblommerne deri (væsken/gryden må ikke være alt for varm, for så skiller det). Bliv ved med at piske ved svag varme, indtil du har en tyk sauce. Dette kan evt. gøres over vandbad. Tilsæt den udblødte husblas og den fintrevne citronskal. Vend pisket fløde i den let afkølede creme, og kom herefter i små siliconeforme. Stil på frost i mindst en time eller to, inden de serveres.
Chokoladesoufflé-budding
Smelt smør, tilsæt mel og sukker. Pisk mælken i melbollen. Tilsæt chokoladen og derefter æggeblommerne. Vend stiftpiskede æggehvider i massen og hæld i små forme á cirka 1,5 dl. Formen er på forhånd smurt og drysset med rasp af revne hasselnødder. Bages i vandbad i dampovn ved ca. 180 grader i 15 - 20 min.
Hvid chokoladecreme
Overhæld den hakkede chokolade med varm fløde og rør sammen til en tyk creme. Kom på sprøjtepose og lav små "dutter" på tallerkenen ved servering.
Krystalliseret chokolade
Sukker og vand koges op til 145 grader og piskes i den smeltede chokolade med elpisker. Bliv ved med at piske, indtil det ligner småsten. Det kan godt tage lidt tid.