Rul marcipanen ud og udstik med et lille glas eller lignende. Pensl den ene side med en smule smeltet chokolade og stil på køl, indtil chokoladen er stivnet.
Bring sukker, vand og glukose i kog i en gryde, og lad det boble indtil temperaturen når 117 grader (brug et sukker- eller stegetermometer). Imens piskes æggehvider stive med de 2 spiseskefulde sukker. Når sukkermassen i gryden når den rigtige temperatur, hældes den i en tynd stråle i æggehvidemassen, mens der piskes. Pisk løs i 10 – 15 minutter, indtil du har en luftig marengsmasse. Kom i en sprøjtepose og sprøjt ud på marcipanbundene. Lad dem hvile i 1 – 2 timer.
Smelt chokoladen (usk at temperere den. Hakker 2/3 og smelt i vandbad. Tag af varmen og tilsæt den resterende chokolade og rør, indtil det er smeltet. Kom flødebollerne på en spartel med riller eller et lignende køkkenredskab, hvor chokoladen kan dryppe fra i bunden, og hold den over skålen med den smeltede chokolade. Hæld chokolade over flødebollen med en ske, så den er helt dækket. Bank køkkenredskabet mod siden af skålen for at overskydende chokolade kan dryppe af. Sæt den til at tørre på et stykke bagepapir (her kan det være en god idé at bruge en anden spartel) og pynt evt. med kokos, nødder, knuste violer eller frysetørrede hindbær.
Lad dem gerne trække nogle timer. Det bliver de kun bedre af.