1 - 2tsk.friskhakket eller tørret persille(valgfri)
1tsk.dijonsennep(valgfri)
1stort løg - gerne rødløg
Olie/smør til stegning
2skivergodt hvedebrød
2spsk.kapers
Et par skive syltet rødbede
Friskrevet peberrod
Æggeblomme(evt. past)
Fremgangsmåde
Pil løget og skær halvdelen i ringe. Hak resten og sauter i en smule fedtstof på en pande, indtil løget er klart. Vend i oksefarsen sammen med persille, sennep og salt + peber. Form til flade bøffer og læg på brødet. Sørg for at farsen kommes ud over kanten af brødet, da det har det med at trække sig sammen under stegning. Varm fedtstof på en pande og steg bøfferne ved middelhøj varme - først 2 - 3 minutter på brødsiden, hvorefter de vendes og steger færdigt. Det tager cirka 5 minutter.
Forbered tilbehøret. Hak rødbede, riv peberroden og skil evt. æggehvide fra æggeblomme, hvis du ikke bruger past. æg (husk i så fald at skolde skallen i kogende vand, det de minimerer risikoen).
Anret tilbehøret på tallerkenen sammen med den færdigstegte bøf. Velbekomme.