Go Back

Chokoladetrøffel med nøddeknas

No ratings yet

Ingredienser

  • 250 g Callebaut 60 % mørk Grenade-chokolade eller anden god chokolade
  • 75 g blødt smør
  • 1,5 dl fløde
  • Evt. Callebaut Hasselnødde-paste (valgfri)
  • 2 dl Callebaut Hasselnødde Bresilienne (ristede og karamelliserede nøddestykker)

Fremgangsmåde

  • Kom hakket chokolade (hvis chokoladen er i pastiller, er det ikke nødvendigt at hakke den) og smør i en skål. Bring fløden i kog og hæld over chokoladen. Rør grundigt, indtil chokoladen er smeltet. Hvis nødvendigt, kan man sætte den over et vandbad. Smag evt. til med Callebauts hasselnødde-paste. Sæt trøffelfyldet på køl i 1 - 2 timer, indtil den kan trilles til små kugler. Vend i karamelliserede nøddestykker.