Go Back
+ servings
Panang karry med kikaerter, blomkaal og gulerod

Panang karry med kikærter, blomkål og gulerod

5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ½ blomkål
  • 2-3 gulerødder
  • 8-10 kaffir limeblade
  • Ca. 2 spsk. panang karrypasta
  • Olie til stegning
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 ds. kikærter
  • 2 tsk. sukker
  • 1-2 spsk. fiskesauce
  • 1 chilipeber

Fremgangsmåde

  • Start med at forberede grøntsagerne og limeblade. Skær blomkålen i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kassér stilken på limebladene og snit dem i tynde strimler. Varm en sjat olie i en wok eller på en stor pande og steg karrypastaen heri et par minutter. Tilsæt gulerødderne, kokosmælk, sukker, fiskesauce og limeblade.
  • Lad det simre et par minutter og tilsæt dernæst blomkål og kikærter. Lad det simre yderligere 5 minutter, eller indtil grøntsagerne lige akkurat er tilberedte, men stadig har bid. Smag til med yderlige sukker og fiskesauce hvis nødvendigt.
  • Pynt med snittet chili og servér med jasminris.