Pil og hak løget groft. Pil også hvidløg, og knus det. Skær guleroden i grove skiver. Dup andelårene tørre, og brun dem på begge sider i fedtstof i en ovnfast gryde. Tag andelårene op af gryden, og kom grøntsagerne i i stedet. Sautér dem i et par minutter, til løgternene er klare, og hæld nu balsamicoeddike, portvin, fond, timian og lauberblade i gryden. Bring den i kog, læg låg på, og sæt den i en 160 grader varm ovn/140 grader ved varmluft i ca. 1 time og 30 minutter, til andelårene er møre (er de store, skal de måske have lidt længere).
Tag gryden ud af ovnen, og skru nu temperaturen op til 225 grader alm. ovn/205 varmluft. Tag andelårene op af gryden, og sæt dem i ovnen, til skindet er gyldent og sprødt. Sigt imens resten af grydens indhold, og kassér grøntsager og urter. Skum fedtet i toppen fra, bring i kog og jævn med majsstivelse rørt ud i vand. Smag til med salt og peber, og giv den evt. et skud kulør, hvis du synes, at den trænger.
Rens svampene, og steg dem gyldne i fedtstof på en pande. Hæld saucen tilbage i gryden eller på et fad, læg andelår og svampe ved, og pynt evt. med frisk timian eller andre urter.
Server eventuelt med en god rødkålssalat (opskrift kommer på i overmorgen) og en god mos eller dine yndlingskartofler.