Go Back
+ servings

Tacos med rejer og mangosalsa

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie til stegning
  • 400 g pillede og klargjorte mellemstore rejer
  • 1 tsk. Fajita-krydderiblanding eller lignende
  • 2 avocadoer
  • 20 majstortillaer (kan købes i Torvehallerne hos Hija de Sanchez)
  • 2 lime
  • Salt, peber

Mangosalsa:

  • 1 spiseklar mango
  • 4-5 cherry- eller cocktailtomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 bdt. koriander
  • 1-2 chilipebere
  • 1-2 lime

Fremgangsmåde

  • Pil og hak hvidløget. Varm lidt olie i en pande, og steg hvidløget ved jævn varme i et minuts tid. Tilsæt rejer og Fajita-krydderi, og steg videre, til rejerne lige akkurat er gennemstegte.Lun majstortillaerne i sølvpapir i ovnen, og skær avocadoen i skiver.
  • Anret rejer, mangosalsa, korianderblade og avocado oven på. Servér med limebåde.

Mangosalsa:

  • Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern. Skær tomater i små stykker, og pil og hak rødløget. Snit korianderen (gem evt. lidt hele blade til pynt), og hak chilipeberen. Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.