Go Back

Salat med bagte jordskokker, rucola, pinjekerner og pesto

5 fra 3 stemmer

Ingredienser

  • 1 kg jordskokker
  • Olie
  • 25 g pinjekerner
  • 65 g rucola
  • 1/2 glas pesto (ca. 75 gram)
  • Parmesanflager til pynt
  • Salt, peber

Noter

  • Du kan evt. udskifte nogle af jordskokkerne med andre rodfrugter som knoldselleri, pastinakker eller persillerødder.
  • Brug gerne persille- eller basilikumspesto til salaten.

Fremgangsmåde

  • Skrub jordskokkerne rene, og skær dem i grove skiver.
  • Vend dem med olie, salt og peber, og fordel dem i et ovnfast fad.
  • Steg dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200 grader i cirka 30-40 minutter.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande, til de tager farve.
  • Vend jordskokkerne med pesto, og anret dem på et fad sammen med rucola og pinjekerner.
  • Top til sidst med parmesanflager.