Ælt marcipan og sukker sammen (evt. i foodprocessor eller røremaskine) og rør efter smørret i lidt ad gangen.
Tilsæt æggene under piskning og vend herefter melet i.
Kom i en smurt tærteform og bag i cirka 20 - 30 minutter, indtil toppen er let gylden og kagen virker fast, når man flytter på formen (det kan tage længere afhængigt af ovnen).
Tjek om kagen er færdig, ved at stikke en kødnål eller lignende i midten af den. Kommer den op ren, er kagen færdig. Lad kagen køle af.
Vaniljecreme
Kom 3,5 dl mælk og 1 dl fløde i en gryde og bring i en gryde.
Flæk vanillestang og skrab kornene ud. Kom i gryden sammen med den tomme vanillestang. Bring gryden i kog og fisk herefter vanillestangen op.
Bland sukker, majsstivelse og æggeblommer i en skål sammen med 0,5 dl mælk. Pisk i den kogende mælk. Bring atter gryden i kog, mens der fortsat piskes.
Når indholdet koger og der er dannet en tyk creme, hældes grydens indhold straks over i en kold skål.
Stil i køleskab, indtil cremen er kold. Pisk den herefter kort og vend den forsigtigt med den resterende fløde, som er pisket til skum.
Samling
Smelt chokolade over vandbad sammen med fløde.
Smør eller pensl på kagen.
Lad chokoladen stivne helt eller delvist, inden vanillecremen kommes på, og slut af med halverede jordbær.