Go Back
+ servings

Hjemmelavet shawarma med krydret lam, spidskål og hummus

Lynhurtig og velsmagende hjemmelavet shawarma. Pas på, retten kan hurtigt blive vanedannende.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • ½ rødløg
  • ½ bdt. koriander
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2-3 spsk. limesaft
  • 1 nip sukker
  • 400 g lammekød i strimler (fx kølle)
  • Olie til stegning
  • 1 spsk. shawarma-krydderi
  • 2 dl hummus
  • 4 fladbrød
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  • Snit spidskålen og rødløget fint, og hak korianderen groft. Vend alle tre dele med olivenolie, limesaft, sukker, salt og peber.
  • Varm lidt olie på en pande, og brun kødet sammen med shawarma-krydderi. Smag til med salt og peber.
  • Lun fladbrødene, og smør dem med hummus. Top med spidskålssalat og krydret lam.