Go Back
+ servings

Fiskesuppe med fennikel, porre og stegt kulmule

Lækker fiskesuppe med kulmule, grønt og hvidvin - du kan sagtens benytte andre fisk til suppen.
No ratings yet
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 fennikel
  • 2 porrer
  • Smør og olie til stegning
  • 3 dl hvidvin
  • 1 l fiskefond
  • 3 dl fløde
  • 4 kulmulefileter
  • Pynt: Dild og bredbladet persille
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pil og hak hvidløg, halvér fennikel og skær i tynde skiver og skær porrer i skiver. Sautér grøntsagerne i smør (tag en smule til side til pynt) og tilsæt hvidvin. Lad det reducere ca. 1/3 og tilsæt fiskefond og fløde. Smag til med salt og peber og evt. yderligere fløde hvis nødvendigt.
  • Steg fisken med skindsiden nedad i olie, indtil den næsten er gennemstegt, vend, tag panden af blusset og lad den stege færdig ved eftervarmen.
  • Anret fisken i en lille dyb tallerken, top med lidt af de sauterede grøntsager og hæld suppen ved. Pynt med dild og hakket bredbladet persille.
  • Servér med godt brød.