Go Back
+ servings

Karrysild med æble og fennikel

De lækreste hjemmelavede karrysild med sprøde æbletern og fennikel.
5 fra 3 stemmer
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1 syltet drueagurk
  • ½ æble
  • 1/4 løg
  • 3 spsk. cremefraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk .karry
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 5-6 marinerede sild
  • ½ fennikel (valgfri)
  • 3 æg (valgfri)
  • Godt rugbrød
  • Evt. brøndkarse eller karse til pynt (valgfri)
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  • Hak drueagurken groft, skær æblet i små tern og hak løget fint. Bland med cremefraiche, mayonnaise, karry og gurkemeje. Smag til med salt og peber. Skær sildene i fire, og vend dem i karrydressingen. Snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern, og læg den eventuelt i isvand. Kog æggene smilende – 7 minutter efterfulgt af et dyp i koldt vand.
  • Servér karrysilden på rugbrød toppet med halverede æg, fennikel og urter.