Go Back
+ servings

Hjemmelavet chutney med tomat og rødløg

Skøn og lækker chutney med tomat og rødløg, som passer super godt på ostebordet. Opskriften her giver cirka to 250 ml glas med færdiglavet chutney.
5 fra 1 stemme
Antal: 500 ml

Ingredienser

  • 900 g tomat (hakket)
  • 600 g rødløg (halveret og skåret i skiver)
  • 4 fed hvidløg (skåret i skiver)
  • 250 g sukker
  • 1,5 dl rødvinseddike
  • 1 tsk sennepsfrø (kan udelades)
  • 1 tsk paprika

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde, og lad det simre en times tid ved svag varme. Husk at røre i gryden med jævne mellemrum.
  • Efter en time skrues varmen op, og chutneyen koges kraftigt ind, indtil den er blank, og konsistensen er tyk.
  • Kom det hele på steriliserede glas, og luk straks.