Go Back
+ servings

Kyllingelår i honning, sennep og hvidløg

Skøn og nem opskrift på stegte kyllingelår i den lækreste marinade/glaze med honning, to slags sennep og hvidløg.
5 fra 5 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse40 min

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 40 g honning
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 1,5 spsk grovkornet sennep
  • 4 stk. kyllingelår

Noter

Nyd gerne kyllingelårerne med den fantastiske spidskålssalat eller fennikelsalaten med mynte. 

Fremgangsmåde

  • Pil hvidløg, og hak eller riv det fint. Du kan også støde det i en morter. Bland det med honning, sennep, salt og peber. Vend marinaden sammen med kyllingelårene, og lad dem gerne trække i marinaden en time eller to hvis muligt.
  • Steg dem i ovnen i cirka 40-45 minutter ved 200 grader, til de er gennemstegte. Alternativt kan du grille dem ved indirekte varme, til de er gennemstegte.