Go Back
+ servings

Gratinerede østers med hvidløg, persille og parmesan

Skøn og nem opskrift på gratinerede østers med hvidløg, persille og parmesan. I opskriften er der beregnet 2 østers per person. Gang selv op, hvis du ønsker flere. 
4.5 fra 2 stemmer
Antal: 6 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 12 østers
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. hakket bredbladet persille
  • ½ dl rasp
  • 50 g parmesan
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  • Bland cremefraiche med fintrevet hvidløg, persille, salt og peber. Åbn østers, kassér den overskydende væde og løsn østersen fra skallen med østerskniven. Tjek for eventuelle skalrester. Fordel cremefraicheblandingen oven på og top med rasp og fintrevet parmesan. Grill østers til toppingen begynder at blive gylden.