Go Back
+ servings

Klassisk hønsesalat med sprød parmaskinke

Nem og klassisk opskrift på hønsesalat med sprød parmaskinke. 
Opskriften passer til 3 - 4 personer på et frokostbord, hvor andre retter indgår. Ellers regn med cirka 100 g kylling per person.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse10 min
Tilberedelse5 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 200 g kogt hønse- eller kyllingekød
  • 150 - 200 g champignon
  • olie til stegning
  • 1,5 dl cremefraiche
  • 2 - 3 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 100 g aspargessnitter
  • sprød parmeskinke (se fremgangsmåde længere oppe eller bacon)
  • Evt. purløg eller persille til pynt
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  • Skær champignon i skiver og steg gyldne i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Lad champignon køle helt af og bland med det ligeledes afkølede hønse- eller kyllingekød. Vend sammen med cremefraiche, mayonnaise, sennep og aspargessnitter og smag til med salt og peber.
  • Server på rugbrød eller franskbrød med sprød parmaskinke eller bacon og pynt evt. med persille og/eller purløg.